Kontakt os: +45 40545458

Bliv Forhandler

Velkommen til vores “Bliv Forhandler” side. Vi er glade for, at du overvejer at blive en del af vores netværk af forhandlere.

Som forhandler hos os får du adgang til et bredt udvalg af produkter og en unik mulighed for at udvide dit varesortiment. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og en dedikeret forhandlerstøtte, der hjælper dig med at nå dine forretningsmål og styrke dit brand.

Vi er altid på udkig efter nye forretningspartnere, og vi ønsker at samarbejde med virksomheder, der deler vores passion for kvalitet og service. Hvis du har en fysisk butik, en online forretning eller bare ønsker at supplere dit eksisterende produktudvalg, så er vi interesserede i at høre fra dig.

Vores forhandler program er fleksibelt og tilpasses dine behov. Som forhandler modtager du adgang til vores salgsmateriale og du får en personlig kontaktperson, der vil være din partner i hele processen.

Hvis du allerede har en virksomhed, hvor vores produkter kunne passe ind i dit varesortiment, så tøv ikke med at kontakte os i dag.

Som noget helt særligt tilbyder vi også muligheden for ‘private label’, hvilket betyder, at du kan sælge vores produkter under dit eget brand – inklusiv dine brandfarver! Det er en unik mulighed for at differentiere dig fra konkurrenterne og styrke din position på markedet.

Vi ser frem til at samarbejde med dig og skabe en succesfuld forretning sammen.

Vores Forhandlere

  • Finnlacto Oy, PL 343, Tuottajantie 57, 60101 Seinäjoki, Finland. www.finnlacto.fi
  • N.Thomsen-Tarp GmbH, Am Bahnhof 3, 24963 Tarp, Tyskland. www.thomsen-tarp.de
  • Johannes Janhsen, (Melk- und Kühltechnik), Alter Postweg 46, 26427 Dunum - Brill, Tyskland. Tel: +49 04947 364.                        E-Mail: Johann.janhsen@ewetel.net
  • BMS GmbH Burkersdorf, Zinnwalder Str. 18, 09623 Frauenstein, Tyskland. Tel: +49 01764 3086611.  www.bms-agrar.de
  • PILT Trading OÜ, Kiivitaja 7, Piira küla, 46607 Lääne-Virumaa, Estland. www.pilttrading.ee

Vil du vide mere? Kontakt os!

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.