Kontakt os: +45 40545458

I landbruget er det afgørende med redskaber, der både er holdbare og øger dyrevelfærden.

Det er her, Nora Mini kommer ind i billedet – en nyudviklet kobørste, der er designet til at imødekomme behovene hos både store og små køer. Nora Mini tilbyder en praktisk og effektiv løsning til daglig pelspleje, som både fremmer dyrenes aktivitet og holder dem rene.Nora Mini KobørsteNora Mini er tilpasset til enhver besætning og kan betjene flere dyr på samme tid takket være dens unikke design med et kardanled, der giver børsten fri bevægelighed. Denne funktion betyder, at køerne selv kan initiere børstningen ved at skubbe til børsten, hvilket sætter rotationen i gang. Det er en simpel mekanisme, der ikke kræver elektrisk drift, hvilket sparer på driftsomkostningerne og reducerer behovet for vedligeholdelse.

Nora Mini er fremstillet i rustfrit stål og er designet med fokus på kvalitet og lang levetid. Den opfylder den danske lovgivning for roterende børster til malkekvæg og er et resultat af en målrettet indsats for at skabe et produkt, der kan stå imod de udfordringer, som daglig brug i stalden medfører.

Ud over at være en effektiv løsning for køer og kvier, kan Nora Mini også anvendes af heste, geder og får. Dette gør børsten til et alsidigt værktøj i stalden, som kan bidrage til en bedre pelspleje og øget dyrevelfærd på tværs af forskellige dyrearter.

For landmænd, der søger en økonomisk, holdbar og effektiv løsning til at forbedre livskvaliteten for deres dyr, tilbyder Nora Mini en overbevisende løsning. Ved at investere i denne børste kan man sikre et bedre miljø for dyrene og samtidig minimere driftsomkostninger forbundet med vedligeholdelse og elektricitet. Nora Mini er et klart valg for den moderne landmand, der værdsætter praktisk dyrepleje og bæredygtighed.Nora Mini Kobørste